logo

032 66 69 99

0886 81 64 61


Соларни комплекти - системи солари с бойлери

Соларни системи - солар с бойлер

Соларните системи се състоят от комплекти солар с бойлер. Терма Експерт Плюс предлага соларни комплекти с високо качество и надеждност - соларни пакети Bosch.

Днес, всички соларни системи се радват на постоянно нарастващ интерес, тъй като са най-интелигентното и ефикасно решение за произвеждане на топлина. Оптимално оразмерената система пести голяма част от разходите за енергия и по този начин вложената инвестиция се връща само за няколко години. Използването на компоненти с високо качество гарантира дълъг експлоатационен период на съоръжението и висока рентабилност.

За да улесните своя избор на соларна система - консултирайте се с екипа на ТЕ+!

Изберете от нашите слънчеви колектори и соларни системи. Терма Експерт Плюс предлагаме солари и соларни пакети с високо качество и надеждност, за да намалим до минимум вашите бъдещи разходи, а и допринесем за намаляване на вредните емисии. При нас ще намерите качествени термални панели / слънчеви колектори (слънчеви панели) за отопление и топла вода.

Може да се използва рационално слънчевата енергия за евтина топла вода. Необходимо е да се изгради слънчева инсталация с ефективни соларни колектори. Ние предлагаме слънчеви панели - вакуумни и плоски слънчеви батерии, подходящи и за затопляне на вода, и ел.енергия (ток), а и за отопление.

Как да изберем соларна система

Върху рентабилността на всяка соларна система влияе и обемът на соларния бойлер. Капацитетът, който ще изберете, зависи от броя хора в домакинството, санитарното оборудване и от Вашите лични изисквания за комфорт на топла вода. Ако до момента старият бойлер е бил загряван от електричество, газ, нафта или твърдо гориво, то соларният бойлер е препоръчително да бъде с 1,5 - 2 кратно по-голям обем. Така при еднаква инвестиция в останалата част от инсталацията имате на разположение огромен потенциал за усвояване на слънчева енергия, а в облачно и студено време, когато соларният добив е по-нисък, остава достатъчно количество топла вода за подсигуряване на комфорта без доподгряване от основния топлоизтичник.