logo

032 66 69 99

0886 81 64 61


Информация за фирма Терма Експерт Плюс - Пловдив

Терма Експерт Плюс ООД предлагаме широка гама от котли и камини на всички видове гориво - твърдо, течно и газообразно гориво, както и на електричество. Освен това, ТЕ+ доставяме всички възможни съставни части за отоплителните инсталации - отоплителни тела, арматура, изолации, тръбни системи, бойлери, помпи, комини и други.

Терма Експерт имаме добър опит в монтажа на все повече навлизащите алтернативни източници на енергия - слънчевите колектори.

Всички предлагани продукти са сертифицирани и имат съответните декларации за съответствие.


Оферта за изграждане на отоплителна инсталация

Поискай оферта

Предстои Ви изграждане на нова отоплителна инсталация, но събраните предложения са неразбираеми или не отговарят на ...

Прочетете още
Работен проект за отоплителна инсталация

Работен проект

Този раздел е в етап на изграждане. За повече информация за изработване на безплатен работен проект, моля позвънете на ...

Прочетете още

Терма Експерт Плюс непрекъснато разширяваме обхвата на дейността и сме готови да задоволим нарастващите разнообразни изисквания на клиентите.

Ние сме специализирани в разработка и монтаж на отоплителни инсталации оползотворяващи биомаса. Този вид инсталации ще заема все по-голямо място на пазара, поради възможността, горивния процес лесно да се автоматизира и ниската цена на добиваната топлинна енергия - от порядъка на 7 стотинки / Kw/h.

Най-често използваните горива в инсталациите на биомаса са дървесните пелети, дървесен чипс, дървесни стърготини, костилки от череши, вишни, сливи и други, изгарящи се перфектно от пелетните котли и камини. Посетете ни и се консултирайте, за да изберете най-удачния за Вас вариант.

Отопление от Терма Експерт Плюс