logo

032 66 69 99

0886 81 64 61


Greyko

Пелетни котли, камини и горелки Greyko

GREYKO е марка на Грейко Инженеринг ООД, специализирана фирма за проектиране и производство на пелетни съоръжения - котли и горелки.

Пелетните горелки GREYKO работят успешно както с висококачествени пелети, така и с пелети с нисък клас на качество с диаметър от 6 до 8 mm. Продуктовата гама пелетни горелки Грейко съдържа модели - RB и BMG, подходящи за пелетни котли за отопление на апартаменти, еднофамилни къщи, офиси, малки хотели и др.

Пелетните котли GREYKO EXPERT пък са високо-ефективни котли, изгарящи всякакви пелети, със самопочистваща се горелка с бърз старт, изключително подходяща за битови потебители. Тези котли са проектирани така, че горелката да може да бъде монтирана отляво, отдясно или фронтално на котела.

В Терма Експерт Плюс предлагаме цялата продуктова гама GREYKO, включително пелетни горелки и пелетни котли, като особено търсени са горелките Грейко RB - 20, 30, 50 и 100 kW. Могат да работят с всякакъв вид и качество пелети - дървесни и агропелети (без сламени). Предназначени са за бърз монтаж и не е необходимо да се почиства горелката. Горелки Грейко имат надежден ел.нагревател с живот 10 000 цикъла. Предлагат се на конкурентна цена за получаваната топлинна енергия. Не замърсяват околната среда и са съвместими с всички котли на твърдо гориво, без да е необходима реконструкция на отоплителната инсталация.

тел.: 032 66 69 99 и 0886 81 64 61

Промоция на котел Greyko Expert 30

Пелетен котел Greyko Expert 20,30,50 kW

Пелетен котел Greyko Expert

Пелетен котел GREYKO EXPERT е високоефективен котел със самопочистваща се горелка с бърз старт, изключително подходяща за ...

Прочетете още
Пелетни камини Грейко Бижу

Пелетни камини GREYKO BIJOU

Пелетни камини Greyko Bijou са камини с водна риза, с номинална мощност 16 kW и 25 kW и ефективност 93,5%. Тези камини имат функция ...

Прочетете още
Пелетни горелки Greyko RB и RB Star

Пелетни горелки Greyko RB и RB Star

Пелетни горелки GREYKO RB работят успешно с всякакъв вид и клас пелети - дървесни пелети и агропелети (без сламени), с ...

Прочетете още

В началото на 2018-та, бяхме Удостоени от Грейко Инженеринг с Почетна грамота за Най-успешен дистрибутор за 2017 година.

Терма Експерт Плюс е най-успешния дистрибутор на Greyko