logo

032 66 69 99

0886 81 64 61


BISOLID

Отоплителни съоръжения BiSolid

BiSolid е марка на Екотерм Проект, производител на отоплителни съоръжения. Характерно за продуктите Bisolid е тяхната изключително изгодна цена. Бисолид идват на българскя пазар, за да задоволят нарасналото търсене на котли за изгаряне на пелети и твърдо гориво, като осигуряват по-висока ефективност и съответно по-ниска цена на отоплението. Търговска марка Bisolid е най-доброто решение за клиенти, ориентирани към по-бюджетни решения, но не за сметка на качеството.

Производството на Екотерм включва широка гама пелетни котли, дървесни пелети и чипс, пелетни камини, котли на дърва, комбинирани котли на дърва и пелети, както и широка гама горелки, включително пелетни горелки и горелки, изгарящи успешно прина - екологично гориво, което се извлича при производството на зехтин.

Терма Експерт Плюс предлага котел на твърдо гориво BiSolid Saver W и пелетните котли Saver A и Saver C. Горелката BISOLID пък е предназначена само за водогрейни котли BiSolid, дава възможност за запалване на дървата в бункера за гориво.

Котел на твърдо гориво bisolid Saver W

Saver W - BISOLID

bisolid идват на българскя пазар, за да задоволят нарасналото търсене на котли за изгаряне на твърдо гориво, като ...

Прочетете още
Комбиниран котел на твърдо гориво Bisolid SAVER C от 3000 лв.

Котел Bisolid Saver C

Котлите от серия SAVER C са оборудвани с допълнителна предна вратичка, пелетна горелка и табло за управление, като бързо и ...

Прочетете още
Котел на дърва и дървесни пелети bisolid Saver A

Saver A - BISOLID

Bisolid идват на българскя пазар, за да задоволят нарасналото търсене на котли за изгаряне на пелети и твърдо гориво, като ...

Прочетете още