logo

032 66 69 99

0886 81 64 61


Радиатори - стоманени, чугунени и тръбни радиатори

Радиатори

Радиаторът е тяло с голяма специфична повърхнина, обикновено метално, служещо за отдаване на топлина към околната среда. Радиаторът може да бъде нагрявано от циркулиращ през него флуид или чрез пряко топлопредаване от охлаждания обект. Намира приложение и при изграждане на отоплителни инсталации.

Предпочитани материали за изработка на радиатори са алуминий и мед - заради добрата си топлопроводимост, но изработката на големи радиатори от тези материали е прекалено скъпо и сложно, заради трудната обработка на медта, затова се използва стомана или чугун, които имат по-лоша топлопроводимост, но цената им е много по-малка от тази на другите два метала.

Терма Експерт предлага стоманени и чугунени радиатори, тръбни отоплителни тела, лири за баня и други мокри помещения. Предназначени са за изграждане на централно и локално парно, етажно отопление, къщи, вили, отопляване на WC, бани, гаражи, прашни помещения. Радиаторите са от доказани производители като Ерато, Viadrus, Baymak.

Алуминиеви радиатори

Алуминиеви радиатори

Алуминиевите радиатори се характеризират с минимално тегло и водно съдържание, висока мощност, отлична обтекаемост, ...

Прочетете още
Чугунени радиатори

Чугунени радиатори

Чугунени радиатори в Терма Експерт Плюс и други ефективни системи за отопление. Разполагаме с нови радиатори за ...

Прочетете още
Стоманени радиатори

Стоманени радиатори

Стоманени радиатори за отопление в Терма Експерт, радиатори за отопление с висока корозионна устойчивост и ...

Прочетете още
Тръбни отоплителни тела

Тръбни отоплителни тела

Тръбни отоплителни тела за бани, тоалетни, гаражи. Терма Експерт Плюс е специализирана фирма за продажба, доставка и ...

Прочетете още