logo

032 66 69 99

0886 81 64 61


Соларни пакети Bosch - 2017

Пакети солари с бойлери за 2017 - Соларни системи от Бош

Продуктът не е наличен

Промоция на соларни пакети Bosch от 2 май 2017

Соларните системи Bosch са в Терма Експерт Плюс, ефективни солари и бойлери с немско качество и висока надеждност. Чрез соларните системи се използва рационално слънчевата енергия и се постига ниска цена за отопление и гореща вода.

Соларните системи се радват на постоянно нарастващ интерес, тъй като са най-интелигентното и ефикасно решение за произвеждане на топлина, черпейки енергия от слънцето. Оптимално оразмерената система пести голяма част от разходите за енергия и по този начин вложената инвестиция се връща само за няколко години. Използването на компоненти с най-високо немско качество от Bosch гарантира дълъг експлоатационен период на съоръжението и висока рентабилност.


Ще преобладава слънчево време със соларни системи от Bosch!

Как да изберем соларна система

Върху рентабилността на соларната система влияе и обемът на соларния бойлер. Капацитетът, който ще изберете, зависи от броя хора в домакинството, санитарното оборудване и от Вашите лични изисквания за комфорт на топла вода. Ако до момента старият бойлер е бил загряван от електричество, газ, нафта или твърдо гориво, то соларният бойлер е препоръчително да бъде с 1,5 - 2 кратно по-голям обем. Така при еднаква инвестиция в останалата част от инсталацията имате на разположение огромен потенциал за усвояване на слънчева енергия, а в облачно и студено време, когато соларния добив е по-нисък, остава достатъчно количество топла вода за подсигуряване на комфорта без доподгряване от основния топлоизтичник.

Купи всичко заедно - от една ръка!

Колекторите са сърцевината на всяка соларна инсталация. Те работят оптимално тогава, когато са част от съгласувана система - от колектора, през соларния бойлер до регулатора. Затова Bosch предлага комплексно решение от една ръка.

Благодарение на старателната изработка и висококачествени материали, Вие можете да използвате дълги години безплатната топлина от слънцето. Просто се насладете на хубавото време - Вашата соларна система ще се погрижи за останалото.

Сега добавяме още една добра причина в полза на комплексно решение от Bosch. Разгледайте гамата пакетни предложения и открийте най-подходящото за Вас!

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).