logo

032 66 69 99

0886 81 64 61


Помпи - соларни и циркулационни помпи

Помпи

Терма Експерт сме представител на Ерато за Пловдив и областта и предлага помпи за различни нужди, включително помпи за отопление и климатизация на сгради, соларни и циркулационни помпи. Предлагаме изключително помпи на лидери при разработката на помпи и помпени системи - потопяеми, напорни, градински и циркулационни помпи.

Продуктовата гама помпи съдържа едностъпални и двустъпални помпи с различно приложение.

Соларни помпи

Соларни помпи

Терма Експерт Плюс предлага соларните помпи от Германия на Bisolid на много изгодни цени. Те работят перфектно! ...

Прочетете още
Циркулационни помпи

Циркулационни помпи

Циркулационните помпи са удачни при използване за отоплителни системи. Това са системи с постоянни или променливи ...

Прочетете още

Приложения

* Инсталации за отопление и топла вода - Циркулационни помпи за топла вода в инсталации за централно и локално отопление, както и системи за топла вода.

* Охладителни и климатични инсталации - Циркулационни помпи за студена вода и други течности в охладителни и климатични инсталации.

* Промишлени приложения - Богат асортимент многостъпални помпи за пренос на вода, охлаждащи смазочни течности и други флуиди в промишлени и технологични инсталации.

* Усилване на налягането и пренос на течности - Вертикални и хоризонтални, центробежни помпи и системи за усилване по налягане при пренос на течности, както и за усилване по налягане на топла и студена вода.

* Водоснабдяване от подпочвени източници - Потопяеми помпи за доставяне на подпочвена вода, напояване и намаляване нивото на подпочвените води.

* Водоснабдяване - Потопяеми помпи, Jet помпи, многостъпални центробежни помпи и компактни системи за водоснабдяване на домове, градини и практикуване на хоби.

* Канализационни и отпадни води - Помпи за дренаж, отпадни и канализационни води с широк обхват на приложения в сгради, както и за пренос на непречистени канални води в градските канализационни мрежи.

* Приложения в екологията - Потопяеми помпи, направени специално за целите на екологията, за изпомпване на замърсени подпочвени води и за вземане на проби от подпочвени води за анализ на качеството им.

* Дозиране - Дозиращи помпи, системи за дезинфекция, измерване и контрол в пречиствателни инсталации за отпадни води, плувни басейни и промишлени води.