logo

032 66 69 99

0886 81 64 61


GreenEcoTherm

Пелетни котли, камини и горелки - Всичко на биомаса

Търговската марка GreenEcoTherm е на Екотерм Проект ЕАД, фирма създадена през 2008 година с основна научно - изследователска и развойна дейност в областта на оползотворяването и изгарянето на дървесна биомаса, иновационни продукти, патенти и технологии, свързани с опазването на околната среда, включително енергийна ефективност.

Екип от високо квалифицирани специалисти разработва нови изделия, отговарящи и на най-строгите Европейски стандарти и на нарастващите изисквания на клиентите.

Благодарение на развойната дейност на Екотерм Проект ЕАД, от 2010 г. ЗММ Хасково АД започна производство на котли, камини и горелки за оползотворяване на биомаса, предназначени за бита, публичния сектор и промишлеността, които се реализират на българския и европейския пазар.

Пелетна камина с водна риза Lily - от Терма Експерт Плюс

Камина GreenEcoTherm Lily

Пелетните камини с водна риза Lily на GreenEcoTherm са лесни за експлоатация и имат съвременен дизайн, автоматизираните ...

Прочетете още
Ново
Топловъздушна пелетна камина PS9 Pony - Камини от ТЕ+

Пелетна камина PS 9 Pony

Топловъздушна пелетна камина PS 9 Pony е автоматизирана и използва гориво дървесни пелети 6 mm. Предназначена е за отопление ...

Прочетете още