logo

032 66 69 99

0886 81 64 61


Bosch

Соларни колектори, бойлери и котли Bosch

Bosch предлага качествени решения за отопление и подгряване на битова вода, съобразени с индивидуалните нужди. Високоефективните технологии използват възобновяеми източници на енергия и свеждат до минимум отделените в околната среда вредни емисии.

Възползвайки се от тези екологични алтернативни източници си осигурявате надеждно отопление и гореща вода с ниска себестоност.

Продуктовата гама на Бош включва качествени газови котли, пиролизни котли за икономично отопление с дървесина, стоманени котли за евтино, но ефективно отопление с дърва и въглища, пакети с едноконтурни и двуконтурни котли на газ, както и соларни колектори и пакети солар с бойлер, всички притежаващи прословутото немско качество и висока надеждност.

Соларни колектори Solar 7000 TF Промо цена 1119 лв. 1007 лв.

Соларен колектор Solar 7000 TF - BOSCH

Слънчев колектор на промоция Цена на модела 1119 лв. - сега 1007 лв.    Промоцията е валидна до изчерпване на ...

Прочетете още
Соларни колектори Solar 5000 TF Промо цена 809 лв. 729 лв.

Соларен колектор Solar 5000 TF - BOSCH

Слънчев колектор на промоция Цена на модела 809 лв. - сега 729 лв.    Промоцията е валидна до изчерпване на ...

Прочетете още
Соларни колектори Solar 4000 TF Промо цена 699 лв. 629 лв.

Соларен колектор Solar 4000 TF - BOSCH

Слънчев колектор на промоция Цена на модела 699 лв. - сега 629 лв.    Промоцията е валидна до изчерпване на ...

Прочетете още
Котел на твърдо гориво Bosch Solid 5000 W

Solid 5000 W

Котлите Sоlid 5000 W са пиролизни котли за икономично отопление с дървесина. Можете да разчитате на отоплителните котли Sоlid ...

Прочетете още
Котел Daline PTE

Daline PTE

Проточните автоматични електрокотли Dakon PTE са модерни екологично чисти топлоизточници, предназначени за етажно и ...

Прочетете още
Котел на твърдо гориво Bosch Solid 2000 B

Solid 2000 B - BOSCH

Котлите Sоlid 2000 B са стоманени котли, които със своята съвременна конструкция предлагат евтино и същевременно ефективно ...

Прочетете още

В Терма Експерт Плюс предлагаме продуктите за отопление и гореща вода на BOSCH, защото икономичността и ефективността на всяка система е важна. Ние сме специализирана фирма за отопление и БГВ (битова гореща вода) и сме базирани в Пловдив. Разполагаме с широка гама котли за отопление на всички видове горива - твърдо, течно и газообразно гориво, електрически котли, пелетни котли, горелки, пелетни камини, радиатори, солари, бойлери, помпи. Доставяме всички възможни съставни части за изграждане и поддръжка на соларни и отоплителни инсталации - отоплителни тела, отоплителна арматура и компоненти за отоплителни инсталации, тръбни системи, изолации за всякакви системи за отопление, соларни панели, бойлери и други.