logo

032 66 69 99

0886 81 64 61


Пакети с газови котли - Bosch 2017

Пакети Bosch 2017 с едноконтурни и двуконтурни газови котли

Продуктът не е наличен

Модерната отоплителна система е важен фактор за постигане на осезаемо намаление на използваната енергия и на разходите. За да може тя да изпълнява потребностите на конкретния обект, отделните ú компоненти като котел, обемен бойлер, терморегулатор и димоотвод, трябва да са оптимално оразмерени едни към други.

Затова, Bosch предлага цялостно решение, обединяващо немско качество с атрактивна сервизна и търговска оферта. Сега се добавя още една добра причина в полза на комплексно решение от Bosch.

Разгледайте гамата пакетни предложения с едноконтурен и двуконтурен газов котел и открийте най-подходящото за Вас!

Control CT100 - Умен и изглежда страхотно

Управление Control CT100 на BoschМодерен дизайн и удобно управление на отоплението и топлата вода в дома ви от смартфон или таблет:
Control CT 100: Състои се от атрактивен и лесен за монтиране стенен тъчскрийн панел и удобен App с множество смарт функции. А най-добрата новина е, че контролерът работи с почти всички стенни газови кондензни котли Bosch, произведени след 2007 г.

Предимствата с един поглед

  1. Концепция за управление с тъчскрийн и безплатно приложение за дистанционен мобилен контрол
  2. Индикация на консумацията за енергийно ефективно ползване на природния газ за отопление и топла вода
  3. Интелигентен контрол: регулиране на стайната температура в комбинация с датчик за външната температура или на базата на локалната метеорологична прогноза от Интернет
  4. Атрактивен, модерен дизайн
  5. Функция „някой е вкъщи“: приложението превключва автоматично на икономичен режим, ако вкъщи няма
  6. никой и преминава в комфортен, ако регистрира присъствие
  7. Таймер за къпане: за автоматично ограничаване на времето за вземане на душ

CR100 - програмирана топлина

Bosch CR100 - програмиране на отоплениетоBosch CR100 служи за управление на един смесен или несмесен отоплителен кръг и подгряване на битова вода с програма за рециркулация. Той има седмична програма с до шест отделни времеви периода и включена соларна функция за инсталации със соларно подгряване на водата. Благодарение на интегрирания си сензор, CR100 може да се използва като регулатор по стайна температура, за зонов контрол или като управление за отдалечен достъп и контрол на допълнителни отоплителни кръгове. Към него може да бъде присъединен сензор за външна температура (арт. № 7716780263) за допълнителна икономия на енергия. Bosch CR100 има дисплей на български език и може да отчита ориентировъчна стойност на консумацията на енергия.

Двуконтурни газови котли

При двуконтурните газови котли топлата вода не се съхранява, а подгряването започва при необходимост през интегрирания вторичен пластинчат топлообменник. По отношение на икономичността този тип котли са на челни позиции, тъй като се спестяват загубите на енергия, които иначе биха възникнали при съхранението на топлата вода.

Едноконтурни газови котли

Топла вана през зимата, освежаващ сутрешен душ - топлата вода олицетворява комфорта и домашния уют.
С Bosch можете да му се насладите спокойно: комбинацията от отоплителен котел с обемен бойлер дава изключително висок комфорт при използването на топла вода. Тя е на разположение веднага при практически константна температура.

Condens 7000 WКомфортът е въпрос на нагласа

В комбинация с модерните системи за отопление на Bosch, новите регулатори не само осигуряват превъзходна ефективност на системата, но и впечатляват с логическата концепция за управление и лесно боравене. Възползвайте се от предимствата на модерната ни технология и уникалните функции на контролерите от EMS 2 поколението.

Нашето ново пакетно предложение - Condens 7000W

Компактно устройство
Уредът обединява отоплението и производството на БГВ в един компактен корпус. Освен това, Condens 7000 W може да се комбинира с външен обемен бойлер за БГВ, за да ви осигури още по-голям комфорт.

Удобен и икономичен
Condens 7000 W е господарят на икономиите. Кондензната технология извлича максимума полезна енергия от горивото, като същевременно намалява консумацията на газ до минимум. Освен това Condens 7000 W пести енергия и благодарение на своята специална икономична помпа. Причината е, че неуправляваните помпи на отоплението винаги работят с максимално натоварване, а това не е нужно през повечето време. Condens 7000 W автоматично напасва мощността на специалната си помпа към мощността на отоплението, така че консумацията на енергия спада значително.

Още продукти

Котел Viadrus G 350

Viadrus G 350 - VIADRUS

 VIADRUS G 350 е чугунен, секционен водогреен котел за изгаряне на течно и газообразно гориво. Предназначен е за работа в ...

Прочетете още
Комбинирани емайлирани бойлери с ниска серпентина - 80, 120 и 150 л

Комбинирани бойлери с ниска серпентина

Комбинираните бойлери Eldom Green Line за монтаж на стена притежават специално разработени за българските условия ...

Прочетете още
Соларни колектори Solar 4000 TF Промо цена 699 лв. 629 лв.

Соларен колектор Solar 4000 TF - BOSCH

Слънчев колектор на промоция Цена на модела 699 лв. - сега 629 лв.    Промоцията е валидна до изчерпване на ...

Прочетете още
Пелетен котел Greyko Expert 20,30,50 kW Ново

Пелетен котел Greyko Expert

Пелетен котел GREYKO EXPERT е високоефективен котел със самопочистваща се горелка с бърз старт, изключително подходяща за ...

Прочетете още
Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).