logo

032 66 69 99

0886 81 64 61


Пелетна камина MCZ Hydro

Пелетна камина Hydro, MCZ Италия - автоматизирани пелетни камини

Продуктът не е наличен

Пелетните камини Musa Hydro на MCZ са красиви и качествени италиански камини. Преди да избереш - консултирай се в Терма Експерт Плюс!

Hydro са автоматизирани пелетни камини от серия Хидро на MCZ. Проектирани са да осигуряват максимална ефективност и безопасност. Пелетните камини Хидро съчетават красотата на естествения пламък с удобството на традиционните камини. Използват екологично чисто гориво и благодарение на патентованата технология Active Sistem ® използват различни видове пелети като винаги гарантират най-добра работа и максимална ефективност. Продуктите от серията Hydro могат да допълват съществуваща система за отопление.

Камините Хидро имат вграден топлообменник и топловъздушна секция. Произведени са със стоманена конструкция, чугунена решетка, задната, горната и предната страна са покрити с керамика.

Active Sistem ® - новата MCZ система се основава на прецизни и надеждни устройства, монтирани в камината и технология регулираща въздуха за горене в зависимост от размера на пелетите. Безопасно, автоматично и независимо, камината взема решение за необходимото количество въздух, за да се получи възможно най-доброто горене. Системата включва дистанционно управление и универсален таймер с предварително зададени програми.

Топловъздушна пелетна камина серия RED

Топловъздушните пелетни камини от серията RED са автоматизирани и използват гориво дървесни пелети с диаметър 6-8 мм. Камините са предназначени за отопление на помещения с отопляем обем от 129 до 272 м³.

  Предимства:

  • автоматизирано запалване на горивото
  • регулиране на мощността в широк диапазон
  • опростена конструкция, позволяваща лесна поддръжка
  • ниско ниво на шум
  • съвременен дизайн

Свали инструкции за камина Hydro - MCZ в PDF формат

  Схема и габаритни размери на пелетна камина Hydro


 

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).